Само в 7DniBansko.bg

Революционно! Ето какво реши Гриша Ганчев за ЦСКА, повлиян от…Банско

7 Dni Bansko11.03.2017290

Банско се превърна в крайъгълен камък за развитието на…ЦСКА! Това показват решенията на Гриша Ганчев от последните няколко дни, които са съгласувани с цялата управа на “армейците”.

Както е известно в последния кръг на Първа лига дублиращият тим на “армейците” падна в Банско от домакините, които носят фенера в групата. “Червените” поведоха 1:0, но допуснаха обрат. Треньорът им Светослав Тодоров пък направо полудя от яд на “Свети Петър”.

Веднага след поражението Ганчев е събрал шефовете в клуба и е обявил решението си от следващия сезон в Първа лига да играе юношеската формация до 19 години! Всички футболисти пък, които са над тази възраст, имат шанс до края на сезона да докажат, че могат да се преборят за място в първия тим на ЦСКА.

Е, не! Вижте каква секси кандидат-депутатка извади Георги Първанов (палави снимки)

“Няма как на 23 години да ги водим тук надежди, а в чужбина на тия години вече да са големи играчи. Те Банско не могат да бият, ние ги чакаме за “А” група. Да се доказват или кой откъде е”, категоричен е бил Ганчев.

Така една дузина юношески и младежки национали имат още 2 месеца шанс да докажат, че мястото им е в ЦСКА или ще трябва да се сбогуват с клуба.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *