Само в 7DniBansko.bg

Добре, бе, хора, добре, бе, идиоти, защо на нова година всички бяхте в Банско!?

7 Dni Bansko09.01.2017230

По обяд анонимен непрокопсаник от ПИК написа меко казано дебилен материал. В Банско цените били страшни. И дава като доказателство случилото му се в…комплекса “Пирин голф”. Филийката била левче, каната айрян – 10!

Както е известно лавината на глупостта е най-страшна. И до момента над 20 медии препечатаха глупотевината. Утре може спокойно да напишат в ПИК, че в Куба е много скъпо, защото им взели 50 долара за малко уиски във…Флорида.

Вчера и съвсем не най-умната репортерка от БиТиВи направи проникновено разкритие – в Банско се чакало най-много за лифт в сравнение с Боровец и Пампорово. Душа, това на което си чакала в Боровец и Пампорово не е лифт, а околовръстно. Защото там лифтове като в Банско НЯМА! Жако, че глупостта не може да лети, иначе въпросната репортерка щеше да се прибере до София на собствен ход.

В студиото на въпросната уж национална медия пък пренебрегнаха мненията на 10 чужденци и се хванаха за мрънкането на единствения анкетиран българин. И казаха, че в Банско е най-евтино, ама не се знае защо. Което вече е проблем, поради което по-добре да ходим да харчим пари в чужбина.

Добре, бе, хора, добре, бе идиоти, защо на нова година всички бяхте в Банско!? Другата нова година ще сте пак. Както бяхте и по-миналата. Няма профил на работеш в БиТиВиТо, в който да няма снимки от весело прекарване в Банско. Купон даже си направиха Хекимяните- Същото се отнася и за ПИКльовците. Е как, когато не сте на работа Банско ви харесва, а когато сте – не!?

Не, не се напъвайте, не се червете, въпросът е риторичен.

ПП: “Пирин Голф” е в Разлог. А Разлог не е Банско. И никога няма да бъде!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *