Само в 7DniBansko.bg

Любовникът на Гала е всъщност ужасно тъмен суект! С кой акъл Нова телевизия назначи човек, арестуван два пъти за…

7 Dni Bansko20.10.201716820
гала

Тв водещата Гала уредила мъжа си Стефан на работа в нейното предаване „На кафе“, защото финансовото му състояние било плачевно, а неотдавна имал и проблеми с полицията.

Представящият се за бизнесмен по-млад приятел на журналистката всъщност криел скандално престъпно минало, за което тя държала при никакви обстоятелства да не се разбира.

Любовникът на тв звездата преди няколко години бил разследван от службите на реда за участие в опасна престъпна банда. Миловидният на пръв поглед Стефан се оказал тъмен субект, който изкарвал прехраната си с всевъзможни манипулации, пише “Ретро”.

Ченгетата дълго го следили и успели да го спипат в престъпни действия, свързани с източване на огромни суми от банкомати. Интимният партньор на русата телевизионерка два пъти бил позорно арестуван при спецакции на МВР срещу престъпната група, в която членувал. Известно време Стефан се водел на отчет в полицията, но благодарение на изпечените адвокати, които наел, успял да заличи изцепките от досието си.

Всъщност новият водещ на „На кафе“ използвал хватка, според която, щом изтече давността на обвиненията, може да се подаде молба и те да бъдат премахнати от полицейския архив. Това му осигурило чисто минало и възможност да започне работа, но Стефан бързо вдигнал отново гарда и се провъзгласил за успешен бизнесмен. Запознати разкриват, че всъщност фирмите, с които се хвалел, били собственост на бившата му съпруга, с която напористата Гала навремето го разделила.

Мъжът на водещата се фукал и че притежавал луксозни имоти в столицата, но и това било плод на очевидно развинтената му фантазия. В първия си брак се ширел в просторен мезонет, който обаче бил купен и се водел на името на жена му. Сега историята се повтаряла и Стефан живеел в баровското жилище на Гала, за което преди време тя изтеглила внушителен кредит. Въпреки че месечното възнаграждение на блондинката възлизало на 7 хиляди лева, спестяванията не й достигнали да направи инвестицията без помощ от банка.

Сега поне била доволна, че успяла да спазари на Стефан хонорар в размер на 3 хиляди, с който той най-сетне имал някакъв принос към семейния бюджет. Напоследък звездата на Нова телевизия отново имала финансови затруднения, понеже щерка й Мари решила да се изнесе на квартира, а Гала трябвало да покрива наема за апартамента, консумативите и отделно да плаща обучението й.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *