Само в 7DniBansko.bg

Хванаха Коцето в изневяра! Заснеха го как натиска студентка в дискотеката си (СНИМКИ)

7 Dni Bansko18.10.20179930
константин
Сексапилната дама не е официалната му съпруга Надя. Затова и поведението на изпълнителя предизвика скандал.

Любопитната случка се разигра в дискотеката на Коцето в Студентски град в столицата. Чалгарят отново удари няколко питиета, които по традиция си сипва в голяма водна чаша. Уискитата се изливаха едно след друго и резултатът не закъсня. Фолкпевецът стана палав и започна да се закача с момичетата в нощното заведение.

Към една от тях прояви особена близост и интимното гушкане премина в целуване. Девойката не даваше вид, че се дърпа от проявената любов, и кротичко прие поведението на изпълнителя. С премрежен поглед и вечните си шеги Коцето остана известно време при нея, а хората около тях се чудеха съпругата му как ще приеме поредния флирт на изпълнителя.

В публичното пространство постоянно се коментира, че Константин изневерява на Надя, дори след като тя го дари с две деца. Според Константин това не е вярно, а жена му винаги е заявявала, че му има пълно доверие и неизменно е до него. След подобни изцепки Коцето обича да се оправдава, че това са безобидни закачки и няма нищо сериозно в намеренията му, пише “България днес”.

По време на флиртаджийската вечер фолкпевецът разби един мит за себе си, в който и без това мнозина се съмняваха. Преди няколко седмици Коцето обяви, че се е напивал само два пъти в живота си – на новобранската си вечер и след победата му във “ВИП брадър”.

Третият път очевидно беше миналата вечер, когато подпийналото Коце разцелува мистериозната красавица, опровергавайки собствените си твърдения, че не близва алкохол.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *