Само в 7DniBansko.bg

Любовна драма край Банско! Фолк-иконата Преслава вехне по Железния мъж на ЦСКА

7 Dni Bansko10.03.2017400

Фолкпевицата Преслава не може да забрави едно от старите си гаджета. Тя преживява тежко раздялата си с роден футболен национал. Става въпрос за защитника на ЦСКА Николай Бодуров. Това подшушнаха пред роден ежедневник източници, близки до звездата.

В момента Ники е горд и щастлив татко на първородна рожба. През януари жената до него – Вероника, го дари с малка принцеса, която кръстиха на него – Никол. Преслава пък се лута в търсене на нов мъж, но в момента няма сериозна връзка. Тя все още не може да си прости, че е изпуснала защитника.

Няма да повярвате, но те ще ви научат да карате ски (Снимки +18)

Двамата се запознаха в края на 2011 година по време на участие на певицата в столична дискотека. По онова време Бодуров все още риташе за ловешкия Литекс и се славеше с афинитета си към нощните веселби. Преси и Ники бяха сгащени да се натискат в сепаре. После пък двамата се озоваха в един хотел в Банско, където певицата бе разкрита от почитатели.

След слуховете за връзка между двамата Преслава бе запитана дали новото й гадже не се казва Николай Бодуров.

“Не обичам да разкривам чувствата си пред медиите”, отговори певицата тогава, като не потвърди, но и не отрече слуховете. Оказва се, че двамата са имали кратка, но бурна авантюра. Гаджилъкът им е пазен в абсолютна тайна. Всъщност заради захласването си по Преслава Ники тогава се разделя с Вероника, която е първата му и голяма любов. Добричлийката не е единствената фолкгърла в харема на Бодуров. През леглото му в друг момент минава и доста по-възрастната от него Малина. Заради залитането му към чалгаджийките защитникът има големи проблеми в кариерата си.

Докато ходи с Преслава, тогавашният собственик на “Литекс” Гриша Ганчев вдига ръце от него, отнема му лентата и го отстранява временно от първия отбор. Самият Бодуров взема решението да бие шута на най-популярната за времето си фолкзвезда. Оттогава Преслава все още таи чувства към футболиста и дори е правила опити да го търси.

Ники обаче се върна при дългогодишната си приятелка, а сега скрепиха любовта си и с дете. Вероника и Николай са израснали заедно в родния им Благоевград. Мацката е считана за една от най-големите хубавици в града. Тя е завършила туризъм в Югозападния университет. 30-годишният Бодуров е получил семейна забрана да ходи в заведения, в които участия има Преслава. Той дори изтрил от телефона си номера на бившата си тръпка.

Изданието публикува снимка на Бодуров и Вероника. Които изглеждат щастливи заедно.

Преслава пък е считана за една от най-красивите изпълнителки.

Това обаче явно не е достатъчно за Ники Бодуров, известен и с прозвището Машината.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...