Само в 7DniBansko.bg

Най-красивата в bTV – Натали Трифонова, със сензационна новина за обожателите си! Въпреки писаниците, още е…

7 Dni Bansko14.10.201717710
натали трифонова

От няколко дни в медийното пространство се носи новината, че Натали Трифонова е пристанала на своя сръбски любим. Синоптичката и бившият сръбски футболист Милан уж планирали морска сватба у нас, но в последния момнет решили да се венчаят в Черна гора. Появиха се и снимки, които бяха счетени за доказателство, че двамата са “Just Married”.

“Абсолютна измислица” – така красиватa блондика определи новината за сватбата си. Натали е категорична, че венчавка не е имало. А ако стигне до този момент в живота си, няма намерение да бъде тайно и веднага ще се похвали. Засега, обаче, явно не се чувства готова да мине под венчилото. Затова и слуховете, че е била булка, са я огорчили дълбоко.

Трифонова се e жегнала най-вече, че и спортните сайтове са подхванали темата за измислената й сватба, защото гаджето й е бивш футболист. А тя, както знаем, е запалена на тема спорт и е останала разочарована от тиражираните новини, пише “24 часа”.

Но това не е първият случай за синоптичката, в който личният й живот се преиначава. Откакто е кадър на БТВ, темата за връзките й с Бареков и Слави Трифонов се интерпретира многократно. А тя многократно се налага да обяснява, че в тези твърдения няма и капка истина.