Само в 7DniBansko.bg

Стана страшно! Обвиниха шефа на кабинета на Румен Радев, че взимал пари от Зелените!

7 Dni Bansko09.03.2017450

Шефът на кабинета на президента Румен Радев – доскорошният журналист Иво Христов, бе обвинен, че е взимал пари по проекти на НПО-атата на зелени олигарси като Тома Белев, жена му, Петко Ковачев и други такива душмани на българския туризъм.

Припмняме, че скандално точно по нечии съвети президентът Радев пришпори в понеделник служебният си кабинет да извърши истинско беззаконие срещу плана за управление на Пирин. Което явно провокира Владимир Каролев да изригне с разкритие за Иво Христов! Ето какво постна преди малко топ-икономистът:

Аве ко мислите….ако един журналист в близкото минало е взимал пари от зИлените-червенотоквеничета, например по проекти на фамилните НПОта на Тома Белев и жена му, Петко Ковачев, Андрей Ковачев, Борето Ралев и т.н…дали той ми журналист, днес шеф на кабинета на Президента Радев не би захлебил пак 🙂 за да говори зИлените опорки.

P.S. Обявил съм награда 1000 бутилки черно джони за който намери еко-оценка по такава процедура за който и да е план за управление на природен парк. Алооо, зИлените ахмаци…и вие “еко-експертите” от РБ и партията “няма лево, няма десно” Да, България. ОВОС се прави за конкретни инвестиционни обекти бе некадърни безхаберници, а не за планове за управление.

Проверка на 7DniBansko.bg показа, че като журналист Иво Христов е писал множество материали в подкрепа на протести, организирани от Тома Белев и кликата му, както и активно работи за преминаване на Зелените към обединение със социалистически фракции, каквато сега се пръкна с името “Да, България”. Точно партията на Христо Иванов и Зелените предизвикаха намесата на президента Радев в казуса “Пирин”!

Интересно кой е посъветвал бившият шофьор на самолет да се ангажира с проблем, от който нищо не разбира!?

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...