Само в 7DniBansko.bg

Нов скандал в парламента! Патриотите захапаха ДПС: Те са заплаха за България, искат да свалят правителството!

7 Dni Bansko12.10.20172110
Искрен Веселинов ОП

“Заплахата за развитието на България не са вицепремиерът Валери Симеонов и правителството, а връщането на ДПС на власт. Причината да ви поканим е буквално случилото се преди минути изявление от страна на уж либералната формация на ДПС по отношение на вицепремиера, на правителството, за това, че те трябва да си отидат и това е част от демокрацията“, изригна в кулоарите на парламента депутатът от „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов.

“„Обединени патриоти“ категорично възразяват срещу опитите на партията, която в тези 3 десетилетия на официално съществуване се е превърнала в символ на корупцията на България. „Превърна се в метафора за всякакъв род извращения, назначаване на роднини, партизиране на администрации. Партията, която е авторка на кръговете от фирми“, каза Веселинов. По думите ДПС е партията, която е овладяла медийния пазар. „Всичко това за нас е отново поредният нагъл акт на политическото лицемерие“, заяви Веселинов.

“От ДПС искат дестабилизация на властта и свалянето на правителството преди европредседателството. Заплахите, свързани с употребата на езика на омразата, се правят, защото от „Обединени патриоти“ са свършили много неща за България”, каза на свой ред Павел Шопов и посочи, че ДПС не може да примири, че „Обединени патриоти“ са ги отстранили от властта. „Те истерично желаят да влязат в управлението“, каза Шопов. „Цели се дестабилизация на властта и свалянето на правителството и това преди европредседателството“, коментира Шопов. Според него това се случва, когато България е най-близо до Шенген и когато са постигнати най-големите успехи в икономиката след много години.

Източник: ПИК

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *