Само в 7DniBansko.bg

Срамно е, гнусно е! Точно този ли трябваше да оглави протеста на журналистите!? По-добре Хитлер да излезе в подкрепа на евреите

7 Dni Bansko11.10.201720410
тодор белев

Днес пред Министерски съвет имаше бутафорен протест на жуналисти.

Събрали се да се борят в подкрепа на свободното слово.

Уви, огромна част от тези, които бяха на протеста, са точно лицата на тази убита истинска журналистика.

И неслучайно знамето им развя…зеленият Пеевски!

Грантовият еколог, разследван за множество измами и прибиращ стотици милиони народна пара през годините, за да учи гъски да летят и риби да плуват, седнал да се бори за свободно слово!

Кое слово по-точно е свободно, бе, драги!?

Това, което субсидирано под масата от Зелените, води антибългарска кампания с надеждата Банско да бъде убито като курорт, а десетки милиони евро приход да влязат в джобовете на задграничните им господари.

Това, което усвоявайки стотици хиляди левове лекторски хонорари по “зелени” програми, днес иска да няма магистрала до Гърция, а държавата да плати стотици милиони неустойки? От нашия и вашия джоб!

Това, което не смее да напише нито ред за болестите и смъртните случаи причинени от завода на един олигарх, също захлебващ в партньорство с теб милиони евро?

Зеленият Пеевски начело на протест в подкрепа на свободата на словото е нещо като Хитлер начело на протест в подкрепа на свободата на евреите.

Адолф ги е избивал в газови камери, нашият избива хората с лъжи в грантови вестници. Особена разлика няма…