Само в 7DniBansko.bg

Гнус! Марешки вкарва освен леля си и любовница в Парламента (Срамни снимки)

7 Dni Bansko09.03.20172861

Имената на нови роднини и приближени до варненския бос Веселин Марешки изплуваха в листите на Движение „Воля”. Явно предприемачът буквално е объркал парламента със семейна седянка или бизнес и опитва да набута в него всичките си приближени без никакви притеснения, пише ПИК.

Така фамилията на Гергана Стефанова от Айтос няма да е самотна в Народното събрание и в стаичката на „ВОЛЯ” няма да има заседания на парламентарна група, а семейни сбирки. За прецедента с общо шестте кандидатури на кръвни роднини и техните законни половинки, съобщава “Флагман”.

Това обаче не стига на бизнесмена. За капак листата в един от най-желаните и оспорвани райони – 23 МИР-София, се оглавява от лелята на Марешки – Албена Найденова. Тя беше назначена в Изпълнителната агенция по лекарствата преди няколко години и разпореждаше кой инспектор да проверява конкурентите на аптеките на Марешки. Албена Найденова води и в 23-и МИР, и в София област.

Втора в същата листа в София е Боряна Георгиева, регионален директор за аптеките във Варна, за която се носят слухове, че споделя и постелята на бизнесмена. Варненски медии твърдят, че той се е разделил с нея, но явно това са спекулации, след като тя получи избираеми места за следващия парламент. Любимата на Марешки е втора и в Сливен, където е зад водача Гергана Стефанова. Почти сигурно красавицата, близка до сърцето на Марешки ще попадне в 44-ото Народно събрание.

Тя е известна край морето с фриволното си поведение. Въпреки, че е майка на две деца, аптекарката е почти всяка вечер из нощните заведения. Това може да бъде лесно видяно и от личния и фейсбук, където е пълно със скандални за една бъдеща депутатка снимки. На някои от тях Георгиева е с облекло, достойно за един друг занаят.

коментар

  • Станчо куфара

    09.03.2017 at 21:01

    браво на милиардера,че се грижи за най близките си и любими хора !!!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *