Само в 7DniBansko.bg

Това не е било! Митинг в Англия срещу Пинокио, олигарсите и Румен Радев!

7 Dni Bansko08.03.201770

Вълната на възмущение срещу антизаконовите действия на президента Румен Радев тръгна! И сензационното е, че първи срещу натиска на генерала по отношение на казуса “План за Пирин” се надигна..Лондон, считан уж за мека на грантовата партийка “Да, България”.

“Днес в Лондон инициативен комитет от млади българи работещи в City-то и други чужденци харесващи българските ски-курорти са стартирали организиране на анти-кампания на “Да,България”, заради последните деконструктивни действия на коалиционния им партньор “зелените” по казуса с плана за развитие на Пирин. Активистите на организацията, които по принцип досега са симпатизирали на “Да,България”, планират в близките дни обръщение към българските избиратели чрез медиите. Ще очакваме развитие на казуса с интерес! Едно, обаче е очевидно за мен, че и тези млади хора вече се отвратиха от конюктурата в българския политически живот…”, информира във Фейсбук Иван Хиновски.

След като се събере подписката, ще бъде организиран и митинг в Лондон срещу президента Радев и Да, България, както и зелените олигарси.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...