Само в 7DniBansko.bg

Какво се случва с тези деца? 13-годишната Крисия качи скандална СНИМКА с близалка…

7 Dni Bansko07.10.201713530
крисия
13-годишната Крисия яко я тресе пубертетът.

Малката и сладка Крисия Тодорова, по която всички се прехласваха, вече е в миналото. Славата завъртя главата на ученичката и тя вече се има за голямата работа. А и много си мечтае да порасне по-бързо. Това нейно желание е очевидно не само по визията й, но и по държанието.

Талантливата красавица в последните месеци е луднала по изкуствени нокти и мигли, ярък грим и модерни визии “за какички”. Заради сценичките си и телевизионни изяви, на Крисия от много малка й се наложи да бъде гримирана често. А явно това й хареса и сега и често се щрака с нарисувано с всевъзможни помади лице.

Ако този факт може да се превъзмогне като нормален за доста момичета на нейната възраст, то и поведението й доста се набива на очи. На последния кадър, който качи в социалните мрежи,Крисия предизвикателно е захапала близалка и с нея и мръснишки поглед позира за селфи. Докато на връстниците на Тодорова от мъжки пол им харесват подобни гледки, то преобладаващото мнение е, че такова държание не отива на момиче, което израстна пред очите на всички.

Съвсем нормално е в тийнейджърските години Крисия да има подобни изцепки. Но това, че е известна от няколко години, ги прави национален проблем. Родителите на певицата застават плътно зад нея и я определят като творческа личност, която няма как да не се вълнува и от мода.Те са категорично, че детето им няма силикон или други подобни подобрения. А силният грим е само за участия или за “домашна употреба”, пише “България днес”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *