Само в 7DniBansko.bg

Елена Йончева счупи кантара от стрес, работа и напрежение…

7 Dni Bansko07.10.20176390
елена йончева

Пагубно се отразява на красотата на Елена Йончева новата й работа като народен представител. Откакто се вля в редиците на БСП, макар и от гражданска квота, бившата журналистка се е закръглила, а дрехите вече са й доста отеснели, отбелязват колегите й в парламента.

Според нейни близки причината за напълняването е стресът покрай работата в парламента и постоянното напрежение, предаде Блиц.

“Елена почти не се храни. Няма време да яде. За разлика от своите колеги, които си позволяват да слизат до столовата на парламента и често отскачат до бюфета, Елена не спира да работи. Чак след дългия работен ден, дебати в комисии, срещи с избиратели и много писане за целите на БСП тя се сеща да хапне нещо и обикновено е набързо и нездравословно. Това й се отразява зле на фигурата, а и на здравето”, споделят притеснени приятели и колеги на Йончева.

През миналия парламентарен сезон русата депутатка бе една от най-активните в групата на БСП. По нейна инициатива бе съставена комисия, която да разследва съдържанието на уран във водата в Хасково. Освен това успя да си навлече и гнева на вицепремиера Валери Симеонов, след като заяви, че има проблеми с оградата по границата.

От началото на този сезон обаче Йончева не е излизала на парламентарната трибуна, а активността й за момента се концентрира с чисто партийни задачи, писане на декларации и съобщения и била още по-заета.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *