Само в 7DniBansko.bg

Бомба! Съпругата на генерал Радев е бивша на Слави Трифонов

7 Dni Bansko07.03.2017660

Голяма бомба взриви столичен вестник! Оказа се, че Десислава Радева, съпругата на президента на републиката Румен Радев, е била секретарка на Слави Трифонов по времето на шоуто “Хъшове”. По това време Деси е вече омъжена за Георги Свиленски и има син от него.

Красавицата, тогава Свиленска, изпълнявала стриктно задълженията си, а често дори успявала да смекчи гнева на Дългия към подопечните му с шоколадови бонбони.

“Именно по това време шефът въведе прословутите си глоби за щяло и нещяло. Само шоколадът го правеше по-добър. Деси беше свидетел на почти всичките ни легенди в офиса. Дори има виц по този повод – питал я посетител при Слави кога той ще е в добро настроение, за да говорят, а тя казала: “Не знам, тук съм от няколко месеца и все е така”, смее се човек от екипа на шоуто.

Решението да превъзпита фирмата си, Трифонов взел, тъй като голяма част от хората му не приемали сериозно нещата, с които се занимават.

Глобите, които Трифонов измисли, бяха по това време. Още тогава той много се дразнеше, когато го прекъсваме в ефир с тъпи въпроси или неправилни вметки във вицовете, които чете по сценарий. Това го накара да ни извика на “килимчето при рибите” и да включи и тази клауза в договора – да не прекъсваме и да се усмихваме почти през цялото време на предаването”, обяснява човек от екипа на шоуто.

По времето, когато първата ни дама Десислава Генчева била в “Хъшове”, шоуто било номер едно по рейтинг, но работата в офиса често била изнервяща.

“Не сме я виждали намусена или вечно да бърза. Имаше представителен и разбран вид, често се налагаше да звъни на Трифонов по сто пъти, докато се свърже с него. Нито веднъж не се оплака”, споделят работили заедно с Десислава колеги.

Още тогава Радева се смятала за най-дискретната от секретарките на Слави. Всичките му колеги подписвали в договорите си клауза за конфиденциалност, която, ако бъде нарушена с разказ за личния живот на Дългия, глобата на служителя е 500 лева. “Само за Деси и двама-трима колеги това не важеше, защото Слави не смяташе, че те ще го издънят пред пресата”, смятат от екипа на предаването.

47-годишната Десислава Радева не крие пред приятели, че й е познат животът на известните. Завършилата английска гимназия, а след това финанси и маркетинг пиарка в момента е женското рамо до президента Румен Радев. Официално му е съпруга от август тази година, а двамата имат общо три деца.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...