Само в 7DniBansko.bg

Владо Николов обяви дуел на най-големия си фен! Мързеливото момчето се обиди и разплака, а после се закани да…

7 Dni Bansko06.10.201743920
5

На Арената за битки, в четвъртия дуел във „Фермата“ тази неделя, ще излязат двама от най-подготвените участници – волейболната звезда Владо Николов и неговият почитател – фермерът Яни Андреев.

Мъжкият дуел бе предопределен от фермера на седмицата Божидара Бакалова, която първо избра за ратаи Елена и Владо, а след това реши Николов да отиде на дуел. Дизайнерката аргументира избора си с това, че като джентълмен Владо винаги би избрал той да отиде на битка, а не жената до него.

„Не пращам Елена, защото ме е страх, че ако отиде може и да не се върне“, обясни Божидара. С нагласа за победа и видимо доволен от избора й, Владо коментира, че е очаквал този дуел от един месец и обяви, че избира за втори дуелист Яни Андреев. Причината се оказа ситуация, която силно е подразнила спортната легенда„Яни обясняваше на Калоян как трябва да се скатаят и вместо да свършат една работа за един ден, да го направят за два, за да не се морят.  За това Яни е дуелистът. Нямам съмнения, че ще е трудно“, аргументира се Владо.

Спортистът е най-добре подготвеният физически фермер, а и познанията му по история не отстъпват на тези на Яни, който е бил дори учител по предмета. Ергенът първо прие предизвикателството, а после се разплака от обида, но намери сили да се опълчи на Николов и да заяви, че ще му е трудно да го победи: „Доволен съм от това, че ще съм дуелист. Ще разбера игрите и смятам да ги наредя така, както аз си знам. Доста ще се измъчи. “