Само в 7DniBansko.bg

Вицепремиер разсипа Зелените: Приличат ми на рекетьори! И им нанесе страшен удар с…краставата жаба

7 Dni Bansko05.10.20176141
каракачанов

Току-що започна срещата, организирана от кмета на Симитли Апостол Апостолов и неговият син – депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов за социално-икономическите ползи за региона покрай строителството на АМ „Струма“ в района.

Минути преди старта и вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че подкрепя изцяло кметовете в намеренията им за развитие на туризма, разкриване на втора кабинкова линия в Банско и всичко, което ще донесе ползи за икономически подем на региона.

“Не разбирам аргументите на псевдоеколозите.  Никога не съм разбирал защо черният щъркел, бялата лястовица и краставата жаба трябва да спират икономическото развитие на региона. За мен това не са еколози, а по-скоро приличат на рекетьори”, каза Каракачанов. На него му беше интересно да научи, че при големите пожари над Симитли не се е появил нето един “еколог” да се включи в доброволческите отряди, гасящи пламъците.

На срещата присъства и кметът на Банско Георги Икономов.

коментар

  • Mayo

    06.10.2017 at 12:06

    Кметовете са предварително избрани от хората в различните региони, за да защитават интересите им…а в един момент идват еколози от другата част на държавата да дават акъл…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *