Само в 7DniBansko.bg

Мария удари дъното! Влезе в леглото на дядо, ударил шейсетака! Вижте кой е Ангел Свинаря, новият спонсор на Мара Отварачката

7 Dni Bansko05.10.2017127181
мария

Попфолк певицата Мария е свикнала на висок стандарт и гледа да не го губи. След като Християн Гущеров я заряза, тя си намери друг източник на финанси. Мария върти любов с дядо. Става въпрос за Ангел Тенев, твърди “Уикенд”.

Той се занимава с износ на месни продукти, поради което е известен като Ангел Свинаря. Връзката на двамата датира от пролетта. Още не живеят заедно, но споделят всичко друго. Мария разкри във “ВИП Брадър“, че настоящият й възлюбен е най-добрият и стойностен мъж, с когото някога е била. Той бил огромен джентълмен и я уважавал до болка.

Певицата си изпати цели два пъти преди това. Тя бе омъжена за богаташите Митко Андонов и Християн Гущеров, които й осигуриха висок стандарт, но се отнасяха с нея пренебрежително.

Ангел Свинаря обаче е от старата школа и това си личи не само заради високата му възраст. Той е прехвърлил 60-те, но показва на любимата си, що е то истински мъж. Ангел всяка сутрин я събуждал със закуска в леглото и топла целувка. Той пръскал луди пари по техни екскурзии из България и чужбина.

Освен това и самият му характер бил много благ. Постоянно я изненадвал с мили жестове и никога не й повишавал тон. Всичко това се харесвало на Мара Отварачката, защото досега тя била свикнала мъжете да са груби с нея и да не я уважават.

Разбирайки, че има и друг типаж мъже, тя се почувствала много уютно и започнала да му подмята намеци за сериозно обвързване.

коментар

 • ЕдиКойСи

  06.10.2017 at 10:49

  Удари дъното?????
  Не, УДАРИ ДЖАКПОТА!
  ОПРАВЕТЕ СИ СТАТИЯТА!!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *