Само в 7DniBansko.bg

От страх да не набие новия й мъж, Емилия предприе невиждан ход срещу Коко Динев! Отряза достъпа на футболния бос до…

7 Dni Bansko05.10.201711990
емилия

Попфолк певицата Емилия не покани Коко Динев на партито по случай първия рожден ден на дъщеря им Мира, пише HotArena.

Някои от близките на певицата подозират, че тя се чувства виновна заради отсъствието на КокоДинев. Въпреки скандалите между тях, той е баща на детето и има пълно право да присъства на празника, категорични са фенове на Емилия. Част от тях са убедени, че причината Динев да не е сред поканените е новият мъж в живота на изпълнителката. По този начин тя искала да избегне възможни сблъсъци както помежду им, така и тези, които се очаквали от Коко и сегашния й приятел.

За да направи празника неповторим за малката Емилия организирала празненството в детски кът с аниматори. Във веселбата се включила и доведената сестра на Мира – Ивон, която е дете от първия брак на Коко с певицата Анелия.

Емилия написа и мило послание към малкото момиченце във фейсбукДнес, преди една година, господ ни подари още един от миговете наречени щастие!Нашето малко момиченце Мира става на една годинка!Моля се само да бъде здрава,другото ние цялото й семейство ще се борим със зъби и нокти да и го дадем.Честит първи рожден ден,страшно много те обичаме,слънчице!!!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *