Само в 7DniBansko.bg

Няма да повярвате с каква изкусителка бе изловен в Щатите Румен Радев! А генерал Деси пратена…на кино (Снимка)

7 Dni Bansko04.10.201738300
десислава радева

На изискано парти в генералното консулство на България в САЩ, по повод 72-рата сесия на Общото събрание на ООН се стекли куп наши емигранти, които искали да се запознаят с президента Румен Радев. 

Държавният глава с охота разговарял със сънародниците ни, но най-дълго се задържал в компанията на ослепителната Анна Кулинова – български модел и актриса в САЩ.

През това време Десислава Радева деликатно изчаквала отстрани и не прекъсвала задушевния разговор. Присъствали на приема дочули, че Румен Радев се интересувал с какво се занимава блондинката, Когато чул отговора, че е актриса и модел й направил комплименти: Ами да, разбира се, че ще се снимате във филми. С тази страхотна визия – как не!“.

Анна Кулинова живее 12 от години между Ню Йорк и Лос Анджелис. Тя прави големия си пробив в Холивуд благодарение на Гари Маршал, режисьора на „Хубава жена“. Специално за Аннаповерява роля в романтичната комедия „Денят на свети Валентин“, където хубавицата си партнира с Аштън Къчър.

Любопитно е, че нашето момиче е било канено на прием на Бил Клинтън, пише „Галерия“. След срещата с Радев Анна се явява на кастинг в Лас Вегас за нова роля и режисьорът я избира измежду 100 кандиатки. Кулинова ще играе агент от ФБР.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *