Само в 7DniBansko.bg

Мутрата Марешки с удивителна гавра с избиратели: Да ви е.а в овцете!

7 Dni Bansko07.03.2017550

Нова, невиждана по своята наглост и популизъм мутра е на път да влезе в българската политика. Или поне натам го тикат проектантите му Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Естествено, че става дума за подсъдимия за рекет и побой Веселин Марешки, който започна главоломно да се срива в предизборните проучвания. Което много притеснява съзидателите му от хотел “Берлин”.

Как обаче хората да вярват на човек, че дори и да гласуват за него, когато отворят не какво и да е, а собствения му…сайт. В този на политическа партия “Воля” има 10 материала от други медии за Марешки, има устав, според който се вижда, че партията е семейно-фирмена и до там.

Ако се опиташ да намериш програма, която предлага Марешки при влизане в управлението, няма! Нито ред как ще ни направи Швейцария на Балканите, как ще вдигне втори лифт на Банско, как ще спре сенчестия бизнес, от който е самият той, как ще пребори корупцията, в която се е включвал сам, според личните му признания.

Няма програма, няма нито ред, предназначен към избирателите.

Което на политически език означава само едно, Марешки се обръща към българите с думите: “Да ви е.а в овцете, гласувайте за мен, защото ви давам малко по-евтин бензин в четири града. Програма има, но тя е за мен и фирмата ми”.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *