Само в 7DniBansko.bg

До скоро тя бе една от най-желаните българки! Откакто обаче се омъжи за австралиец, Заприлича на нещо страшно! Ето причината

7 Dni Bansko01.10.20172910
зара

Бившата брадърка Зара е заприличала на културист.

Откакто преди година и половина се омъжи за австралиеца Ерик Уотсън, тя реши да започне свой собствен бизнес като сертифициран диетолог и фитнес инструктор. И толкова много се вживя в тази роля, че за да бъде най-добрата реклама на собствената си работа, по тялото й вече може да се учи анатомия. В менюто на варненката очевидно не влиза никаква захар, тесто, картофи и ориз.

Тя е изключила напълно от храната си всичко, което може да й донесе излишни калории, дори плодовете, защото са сладки. Позволява си само кисели ябълки, лимони и грейпфрути. Храни се основно със зеленчуци и то сурови или на пара. Говори се също така, че не пропуска ден без тренировка.

На същия железен режим Зара държала и мъжа си. Той години наред е работил като воден спасител и спортът е бил негова професия, но преди да заживее с българката, думата „диета” му е била непозната, твърдят познати на Зара. Сега обаче му се налагало да гладува заедно с нея, тъй като в противен случай щял да прави лошо впечатление на нейните клиенти, предават от Уикенд.