Само в 7DniBansko.bg

Ще припаднете! Ето го новият в леглото на Цеци Красимирова – татуиран како нея до ушите чичка (Снимка)

7 Dni Bansko30.09.201765370
цеци красимирова

Фаталната манекенка Цеци Красимирова се появи на снощното парти на Code Fashion TV в компанията на непознат мъж, пише HotArena.

Близостта, която демонстрираха двамата озадачи присъстващите, имайки предвид, че Цецистарателно крие любовниците и личния си живот. Мъжът със сигурност е непознат в светските среди, на видима възраст около 50-те. Той се държеше супер джентълменски и показваше невероятно уважение към дамата си, която му отговаряше с нежни погледи и скрити ласки.

Красавицата явно си пада по татуирани мъже, защото кавалерът й беше здраво нашарен. Самата тя не е оставила празно място по тялото си и постоянно добавя нови рисунки. Преди няколкомесеца папараци изловиха манекенката на летището в София в компанията на сина на Цоло Вутов – 39-годишния милионер Владимир, който също е фен на татусите. Тогава се заговори, че Цециима връзка с него и нещата дори са стигнали до сватба.

Снимките от миналата вечер обаче опровергават тези твърдения. В личния си профил във Фейсбук,Цеци Красимирова също е публикувала снимки с мистериозния мъж, когото явно е решила да представи на последователите си.

За връзките на Красимирова се говори много, като в списъка попадат Георги Илиев и Георги Иванов – Гонзо, но тя яростно отрича да е имала взимане-даване с тях. Не че някой й вярва!

Няколко години след убийството на Косьо Самоковеца в Амстердам, когато и самата Цеци не загина по чудо, моделката се премести в Испания, където живее до днес. Наскоро заяви, че заради дъщеря си Джудит, която учи в Барселона, няма намерение да си идва обратно тук.