Само в 7DniBansko.bg

Румен Радев с убийствен удар по БСП! Закри я в Пиринско с този ход

7 Dni Bansko06.03.2017730

Румен Радев нанесе убийствен удар на БСП! Днес той на практика занули шансовете на Столетницата да победи в Пиринско!

Президентът клекна пред няколко грантови еко-рекетьори, както и пред врякащата протестърска гей-общност. Радев е готов да обрече на невозможност да развиват туризъм десетки хиляди семейства в Пиринско. Днес той призова през профила си във фейсбук премера Огнян Герджиков да намери решение за Пирин, гарантиращо обществения интерес, т.е. този на шепата еколози, печелещи десетки милиони всяка година от поръчки да броят риби и пилета.

След това съобщение на Радев, се очаква цяло Пиринско да отиде на протестен вот срещу издигналата го партия БСП, с надеждата на власт да дойдат хора, способни да им дадат хляб в ръцете.

Ако си педераст, толераст или олигарх и смяташ, че Васил Левски е лайно – чакат те довечера в 18!

“Считам, че решението на МОСВ да не се прави екологична оценка на проекта за актуализация на плана за управление на Национален парк Пирин за периода 2014 – 2023, е прибързано. Това е обществено значим въпрос”. Това коментира президентът Румен Радев в официалната си страница във Фейсбук.

7DNIBANSKO.BG ВИ ПРИЗОВАВА ДА ПОКАЖЕТЕ НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ЧЕ СТЕ ПРОТИВ ЗЕЛЕНИТЕ РЕКЕТЬОРИ! КАЖЕТЕ ЯСНО, ЧЕ ИСКАТЕ ПЛАН ЗА ПИРИН – ТУК!

“В тази връзка проведох разговор с министър Костова и премиера Огнян Герджиков да бъде намерено прозрачно и отговорно решение, гарантиращо обществения интерес”, добавя държавният глава.

По всичко личи, че държавата в лицето на президента отново се огъна под натиска на шепа екорекетьори, които освен всичко друго са и партийно обвързани с протестърите.

Единственият, който вчера изрази точна и твърда позиция беше премиерът Огнян Герджиков и заяви, че решението на служебния екоминистър Ирина Костова да даде зелена светлина за управление на парк “Пирин”, което предвижда застрояване на парка е правилно, но и не е окончателно.

“Това е един проектоплан. Той подлежи на внасяне във Висшия експертен екологичен съвет, в него се поканват всички заинтересовани лица, включително екологичните организации, които могат да си представят своите възражения. Всичко това подлежи на дебатиране. След което ще се излезе с окончателен проект за план, който да се внесе в Министерския съвет за одобрение. Ние сме в една процедура и законът е спазен без никакви отклонения от него. Много е рано да се говори за нещо нередно, след като всичко е в още един процес.

Екозащитниците са много силни в протестите. Толкова са активни на моменти, че събуждат подозрение в чистотата на техните помисли. Би трябвало да си дават сметка, че в развитие държави като Австрия, Швейцария, Италия, Франция има стотици влекове и лифтове, а у нас не се позволява още един лифт на Банско, където има великолепни условия за ски туризъм. Ние изоставаме от Европа в това отношение, коментира Герджиков.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...