Само в 7DniBansko.bg

Делян Добрев попиля Елена Йончева: Ставате за смях! Аз съм съдружник с президента, с него бяхме съученици…

7 Dni Bansko29.09.20177490
Делян Добрев

“Днес във всеки един град има по един суджук, по един феодал, който раздава обществени поръчки на свои хора. България се превръща във феодално имение, бизнес за фамилията”, заяви в декларация от името на БСП Елена Йончева.

Тя допълни, че депутат от ГЕРБ изнудва бизнесмен в Добрич, общински съвет стреля, в община Хасково по искане на областния координатор са назначени кумове съученици на Добрев, първа братовчедка, зет, съпрузи, акционер в над 40 фирми, които печелят обществени поръчки, едната е в топ 3. По думите на Йончева две години този приятелски кръг управлява общината без конкурси, а моделът на ГЕРБ бил модел на калинките.

Добрев също не остана длъжен на червената депутатка. „Ставате за смях, в тази ваша диаграма сте изпуснали много важен човек – Румен Радев. Аз и с президента съм учил в едно и също училище, а с Милена Трендафилова никога. Аз съм повече съдружник с президента отколкото с Милена Трендафилова, колкото с Евгени Косов и всички други на тази ваша диаграма, аз съм съученик и с главния секретар на президента”, каза той.

Добрев заяви, че има съученици във всяко едно министерство и агенция в София и във всяка държавна структура, защото е учил в математическата и езиковата гимназия

„Дайте да вземем да извадим всички фирми, които са санирали, всички са червени Величко Минов, червения полковник, ще извадим всичките фирми са с червен генезис. Вашия народен представител втория в листата Динков не отрича да е санирал нали”, попита Добрев.

„Ставате смешна, г-жо Йончева, допишете тук президента, Дани Кирилов, главния секретар на президента, не може да ме свързвате само 10 души, вероятно аз съм причината Румен Радев да стане президент. Процедурите в Хасково са най-ниска цена, това означава, че са честни, за 11 блока има 120 фирми, които са кандидатствали”, завърши още депутатът от ГЕРБ.

Източник: pik.bg