Само в 7DniBansko.bg

Цветанов в Банско: И аз ви обещавам втори лифт, ако останем на власт

7 Dni Bansko04.03.201780

Предстоящите парламентарни избори са най-важните, които страната ни е имала до сега. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ в 1 МИР Цветан Цветанов на среща с бизнеса, неправителствени организации и граждани от Община Банско.

По думите му към момента всеки един може да види какви са манипулациите, внушенията и лъжливите новини, които целят да дискредитират ГЕРБ за всичко това, което е направила през последните 10 години.

„Когато говорим за това, което е направено в държавата, трябва да виждаме, че за 27 години Преход единствената партия, която е носила отговорност и е управлявала страната достойно – това е политическа партия ГЕРБ“, каза още Цветанов. Зам.-председателят на ПП ГЕРБ коментира и това, че от партията поемат ангажимент да бъде изграден вторият кабинков лифт в Банско, за да се помогне за развитието на Банско, Добринище и Разлог. Това вече направиха три други партии и то преди досегашните управляващи.

Цветанов подчерта, че за ГЕРБ приоритет е довършването на автомагистрала „Струма”. По думите му този транспортен коридор ще даде възможност за развитие на бизнес и ще насърчи туризма в региона, освен това ще допринесе за намаляване на жертвите по едно от най-натоварените трасета в страната. Цветанов коментира също, че за хората от бизнеса е по-добре да остане плоският данък, вместо да се въвежда предлаганото от опонентите на партията прогресивно данъчно облагане. Според него, когато предстоят избори, бизнесът в Община Банско се интересува от това какво ги очаква, ако ГЕРБ спечели и какво ги очаква, ако евентуално на власт се върнат онези, които преди 2 години са управлявали. „Ние ще продължим с икономическия ръст, а това може да стане, когато продължим с изграждането на съответната инфраструктура и развитието на туризма“, заяви Цветанов.

„Важно е да запазим стабилна икономиката на държавата. През 2016 г. икономическият ръст на страната ни е 3.5 %, прогнозите са той да продължи да се увеличава. Но това може да стане само при стабилно управление на ГЕРБ, защото виждате, че вече има спад в икономиката”, каза Цветан Цветанов. Пред представителите на бизнеса той заяви още, че в програмата на партията е предвидено да се намали административната тежест за фирмите и гражданите, като това ще бъде и мярка в посока намаляване на корупцията в администрациите.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...