Само в 7DniBansko.bg

Иван Ласкин се оказа страшен романтик! Не е истина каква любов на поляната подарил на Алекс Сърчаджиева в Банско

7 Dni Bansko24.09.201747940
алекс сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева повече от всичко иска дъщеря й София да си има братче, разбра HotArena.

„Готова съм за още едно дете. Да сме живи и здрави, бих родила с удоволствие. Когато дойде, тогава”, споделя с тайнствена усмивка дъщерята на Пепа Николова. Разбира се, двамата с мъжа й Иван Ласкин не са спирали опитите в тази посока. През всички тези години заедно страстта им не угаснала.

Един от детайлите в семейния им живот бил неизменното събуждане сутрин с чаша кафе в леглото. Иван винаги ставал преди любимата си, приготвял закуската за нея и дъщеря им и я сервирал, докато двете още била в чаршафите. Така било от първия ден, в който двамата живеели заедно и тази традиция почти никога не се нарушавала в семейството.

Покрай цялата им идилия, не е чудно, че Алекс мечтае за второ дете. Освен това чувствала, че биологичният й часовник тиктака и след още няколко години може да не успява да се справя така умело в грижите за бебе и кариера.

За това пък Алекс има доста категоричен поглед над въпроса дали някога ще се види като булка. С мъжа й отдавна обсъждали темата за законен брак, но той изобщо не ги привличал. Шумни празненства, рокли с воали, наздравици до зори. Всичко изглеждало като напълно ненужен фарс. Първата причина била, че подобна стъпка им се виждала крайно лицемерна – все пак вече толкова време били живели без този подпис, че неговата поява на документ не променяла нищо. После подобни ритуали ги ужасявали със своята бездушност и монотонност.

„Това за нас са глупости и формалности”, отсича по темата Александра, която не иска да чупи късмета си с Ласкин и да утежнява отношенията им с още един подпис. Още повече, че с времето и двамата се убедили, че бракът не е гаранция за щастливо семейство, нито отсъствието му.

„Иван е по-романтичният от двама ни. Той  продължава да ми прави изненади и всеки път е толкова красиво. Последният път, когато бяхме на фестивала в Банско, ме измъкна от хотела посреднощ, беше намерил една полянка, на която имаше много светулки и ми я подари. Какво повече може да иска една жена за доказателство за любов”, убедена е актрисата, предават от Уикенд.