Само в 7DniBansko.bg

Комик №1 Любо Нейков продава луксозен палат край Банско! Облизва се за нечувана печалба от 500 000 лева!

7 Dni Bansko22.09.201713340
любо нейков

Маститият актьор и продуцент Любо Нейков е обявил за продажба луксозния си палат край Банско на цена от 950 000 лева.

Хитрият Нейков решил да се възползва от събуждането на пазара за имоти и да осребри инвестицията си – навремето строежът заедно с парцела му стрували само 400 бона и актьорът сега се облизвал да гушне половин милион чиста печалба.

За продажбата имало и друга причина – Нейков хич не се понасял със съседите си – двойка парвенюта от Петрич, които постоянно вдигали шумни купони с алкохол и дрога. На всичко отгоре заривали цялата околност с отпадъците си, а всеки опит на Любо да поговори с комшиите като човек, удрял на камък. Така бившият подчинен на Слави Трифонов смятал да удари с един куршум два заека – хем да се отърве от досадниците, хем да попълни солидно бездруго тлъстата си банкова сметка.

Най-скъпоплатеният комик в България от години инвестира доходите си като продуцент на „Комиците” и „Столичани в повече” в недвижими имоти. Шоуменът с бизнес нюх на изпечен брокер притежава къща с обширен двор в центъра на София, където живее със съпругата си Гинка и дъщеричката си.

Фамилията му има още два апетитни имота на пъпа на столицата. Тях комикът дава под наем за далеч не смешна цена. Сложената на тезгяха луксозна зимна вила край Банско, която си купи в края на 2012 г., се намира в тузарския комплекс „Катарино”, където имоти имат и куп политици. Баровското кътче за отдих Нейков обаче посещава не повече от 5-6 пъти годишно, пише “Таблоид”.