Само в 7DniBansko.bg

Българският Роналдо – като оригинала! Ще се вземе да се окаже и малко…гей! Вижте какво е правил с преподавател от ЮЗУ

7 Dni Bansko22.09.20178620
даниел златков

Новоизпечената звезда от „ВИП Брадър” Дани Златков, широко рекламиран като Българския Роналдо, май има повече прилики с португалската звезда освен смуглото лице и зализания перчем. За благоевградския ритнитопковец, също като за двойника му от Реал Мадрид, от години обикалят слухове, че е не особено добре прикрит гей.

За разлика от повечето си млади и мускулести колеги футболисти, Даниел не се хвали с безразборни връзки с плеймейтки и златотърсачки. Самият Златков твърди, че подбира интимната си компания и за да се влезе в леглото му, изискванията са изключително сериозни както за външен вид, така и за съдържание зад веждите. Съотборници на Дани обаче пошушват, че той всъщност предпочитал мъжка компания и по тази причина толкова упорито крие интимния си живот от медиите.

Злите езици шушукат, че още като юноша на родния „Пирин” Благоевград дългучът имал връзка с по-възрастен мъж, преподавател в Югозападния университет. Именно по тази причина родителите му го засилили да рита в Перник, за да разкарат младежа от пагубното влияние на дъртия похотливец.

Когато преди 7-8 години Дани тъкмо изгряваше като звезда на пернишкия „Миньор”, семейството му реши да го задоми. Тогава се появи и единственото официално гадже на футболиста – палавата брюнетка Ани, на която БГ Роналдо дори предложи брак. Родителите на красавицата – Елица и Юли, обаче бяха твърдо против връзката на щерка си със Златков и малдите окончателно сложиха край на връзката си.

„На всичко съм съгласен, но не и да имал педал за зет. Как ще чакам внуци от мек китка”, отсякъл навремето таткото на девойката и турил край на любовта между младите.

Преди години Даниел се снима и в клип на Азис. Мълви се, че няколко месеца футболиста бил неизменно в компанията на мургавия чалга крал. Именно тогава тръгнала и мълвата за по-особените му сексуални мурафети, пише “Таблоид”.