Само в 7DniBansko.bg

Понеделникът започва с ВИП-бомба в България! Няма да повярвате коя звездна двойка се събра отново

7 Dni Bansko18.09.201719630
бойко борисов 9

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева пак са заедно след кратка 8-месечна раздяла. Двамата са от малкото светски двойки у нас, които не са се карали публично и не са вадили кирливите ризи. В момента живеят ту в едния, ту в другия, за да не си доскучаят, пише “Телеграф”. Имитаторът на Бойко Борисов и блондинката преминаха през куп раздели и събирания в последните 2 години. Последната от тях бе в края на м.г., а после двамата бяха спрягани за половинки на най-различни лица. Дори имаше слух, че Йоанна се е сгодила за новия си приятел.

“Да, връзката ни с Йоанна имаше приливи и отливи напоследък и вече сме разделени. Но в това няма нищо пикантно и не е замесена изневяра или ревност”, каза Ненчо и допълни, че блондинката е прекрасен и стойностен човек и двамата са изживели любовта в истинския й смисъл.

Очевидно раздялата им е била само глътка въздух, понеже в последните няколко дни една от любимите двойки у нас посещава в комплект горещите светски събития и открито демонстрира любовта си.  Интересно е, че двамата решили да не делят едно жилище, за да няма скандали. Всеки има лично пространство. Понякога той се пренася при нея, друг път – тя при него, а понякога живеят и самостоятелно. Близки до тях споделя, че двойката живее в две жилища, като периодично се редуват кой, къде и по колко ще спи.

Още преди година Ненчо сподели, че с Йоанна са говорили за сватба. Те все още не издават дали поредното им събиране ще премине в нещо по-голямо. Вчера Балабанов сподели новата песен на любимата си във Фейсбук и я похвали за добре свършената работа.