Само в 7DniBansko.bg

Бойко с нов проблем заради олигарси: Какъв е цвета на задника му!?

7 Dni Bansko01.03.2017250

Гордостта на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов, санирането да бъде спряно. Това е поискал аверът на зеления олигарх Тома Белев –  Боян Петров на заседание в Изпълнителна агенция “Околна среда”. Там Петров оглавява работна група за опазване на прилепите.

Санирането по думите му, особено на панелните блокове в София, увреждало местообитанията на прилепите. Още по притеснително за Боян Петров и Зелените било, че Столична община имала програма за възстановяване на порутени сгради.

Отдавна гражданите на столицата и приходящите се чудят защо из целия град е пълно със съборетини, които освен, че са наркомански средища, са и конструктивно опасни, а нищо не се прави. Причината била, че живеели прилепите, обясняват пишман еколозите! Петров и Зелените са поискали изрична забрана за събаряне на тези сгради.

Гражданите с нормален разум пък се чудят дали сегашното управление, в духа на предишното, веднага ще наложи спиране на санирането, само защото еколозите така искат!

Странно е поведението и на Бойко Борисов, който вече е тотално омаскарен от Тома Белев. Зеленият олигарх веднъж парадира, че нарежда по телефона на Борисов какво да прави по еко-проблеми, а втори път му играе контра, като чрез едно от протежетата си му забива нож в гърба в санирането на София.

Което роди и нов виц в еко-средите: Каква е разликата между маймуната и Бойко Борисов? На маймуната задника е червен, а на Бойко – зелен.

Припомняме, че в двата мандата на управление на ГЕРБ, имаше партийно решение да не се допуска разрешаване на проблема с втория лифт в Банско, което най-вероятно на задаващите се избори ще доведе до наказателен вот срещу партията в Пиринско.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *