Само в 7DniBansko.bg

Не свалянето от екран на Ани Цолова е бомба! А това къде продължава кариерата на тв-водещата ще е истинския взрив

7 Dni Bansko14.09.201749300
миролюба бенатова ани цолова

Ани Цолова може да се върне в Би Ти Ви като лице на сутрешния блок и партньорка на Антон Хекимян.

Преди дни тя се е чула с един от ключовите шефове на медията, а идната седмица е насрочена срещата й с шефа на канала Флориан Скала. Възможно е Цолова да се завърне в медиата, от която стартира кариерата й, още от януари догодина, когато изтече договора й с Нова, писа „Уикенд“.

Оказа се, че Цолова е изхвърчала от „Здравей, България” не защото вече не й се работи там, азаради приятелството си с бившата шефка на новините Дарина Сарелска. Това се шушука из коридорите на медията. Колеги на водещата са възмутени, че е била отстранена от работа, докато е била в отпуск. Цолова отваря нова страница в кариерата си, съобщиха от Нова в края на миналата седмица. Самата Ани обяви, че ще прави ново предаване, по което уж работи вече цяла година. Никой в медията обаче не повярва на това. Из коридорите на телевизията се шушука, че има съвсем друга причина журналистката да изгуби мястото си до Виктор Николаев.

Според хора от Нова тв Ани не криела симпатиите си към своята бивша шефка Сарелска и открито заставала на нейна страна дори след уволнението й. Двете се познават от времето в Би Ти Ви, остават заедно в Нова тв, като идеята им била да продължават в същия дух до пенсия. Този комфорт обаче бил съсипан от отстраняването на Сарелска, а Цолова така и не се примирила. Накрая се наложило да й предложат да помисли с какво друго може да се занимава в телевизията, тъй като очевидно не се чувства добре на позицията, която до момента е заемала.

Засега не е ясна нито темата на новото й шоу, нито часовият пояс, в който ще тече. Най-вероятно, ако въобще има такова предаване, то ще се излъчва в събота или неделя от 17 до 18 часа. В момента в този часови пояс текат повторения на предаването „Съдби на кръстопът” и очевидно се търси с какво да ги заместят. По-вероятно е обаче Цолова да се върне в Би Ти Ви и да застане до Хекимян, прогнозират в медийните среди.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *