Само в 7DniBansko.bg

Битката за наследството от 500 милиона на Младен Мутафчийски взе жертва! Всичките пари остават за…любовницата му

7 Dni Bansko13.09.201723240
ели гюлева
Съпругата на оръжейния бос Младен Мутафчийски е починала. Ели Гюлева е издъхнала във вторник вечерта, съобщиха пред Фрог нюз хора от нейния кръг. Причина за смъртта е онкологично заболяване.
Ели Гюлева водеше съдебни битки за богатството на покойния си съпруг, с когото практически бяха разделени повече от 20 години, предава Фрогнюз

През това време той, както сам е казвал не веднъж живееше с любовта на живота си Бойка Стоянова. Тя бе до него и в болницата докато той почине.

Припомняме ви, че Младен Мутафчийски, който бе и крупен бизнесмен в областта на туризма, си отиде след кратко боледуване през ноември 2013 г. Богатството му се оценяваше на 500 млн. лв. Веднага след кончината му възникна проблем кой ще наследи имането му, към което се числят и верига големи хотели, представни и в Банско.

Според последната му воля, изразена в завещание, той оставил по – голямата част на нея. Завещанието беше отворено след смъртта му в Цюрих. Законната съпруга Ели Гюлова отказа да приеме волята на Мутафчийски и започна съдебни битки за богатството, които и до днес не са приключили. Остава загадка как ще свърши борбата за наследството след кончината на Ели Гюлева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *