Само в 7DniBansko.bg

В Кресна е било страшно! Местните нападнаха Зеления шишко Андрей Ковачев! Накрая грантофилите избягаха!

7 Dni Bansko12.09.201711280
пожар

Опитът на Зеления октопод да задуши Красна накара местните жители да полудеят от гняв и да потърсят крайни решения за прогонване от града им на Андрей Ковачев и останалите грантофили!

Както е известно вчера в Симитли и Кресна имаше обсъждане за продължението на магистрала “Струма”. Тъй като в Симитли нямаше как да пробият, Зелените талибани се насочили към Кресна. Там вкарали в залата петнайсетина свои платени служители, които да се опитват да говорят от името на местните жители.

И е станало наистина страшно!

“Ей, ти шишкото (Андрей Ковачев) и другите около теб, не ви знам зелени ли сте, пембени ли сте, но сте срам голям. Кмете, ние с теб видяхме ли се на пожара, гасихме ли го? Гасихме го! Всички от Кресна излязохме ли да помагаме, защото това е нашата гора. От тези шишкавите, дето сега ни казват кое е правилно и кое не, ти видя ли някой на пожара? Защото аз не видях. Айде тогава шишкавците да си събират багажа и да ходят да си оправят паветата на “Дондуков”, а не да се занимават с нас”, категоричен е бил един от жителите на Кресна, който бе показан и по телевизията.

След това други кресненчани са искали след края на сбирката да привикат Андрей Ковачев и другите глави на октопода да ги качат горе в гората, да им покажат за какво точно става дума “защото само със снимки не става”. Зелената делегация обаче отказала, от страх да не изяде и някоя и друга сопа.