Само в 7DniBansko.bg

Вече залагат кога Владо Николов ще набие Ласкин във “Фермата”! Вижте как пиянката дразни легендарния волейболист

7 Dni Bansko11.09.201736670
фермата

Пълен фурор предизвика в неделя вечер стартовият епизод на хитовото риалити „Фермата“.

Близо 1,5 милиона зрители у нас и още поне 500 хиляди в чужбина избраха най-българското предаване. То има смазваща преднина над конкурентния „Х Фактор“ и го бие драматично дори по собствените му рейтинги. „Има добра новина, явно зрителите пред малкия екран правят все по-осъзнат избор за качествено съдържание“, похвалиха се от шоуто.

Интересният кастинг, суровите изпитания и българската тематика се оказаха решаващи за успеха на пилотния епизод на сезон 3 „Ново начало“. Добрите резултати са базирани и на вълнуващите лични истории на участниците, които снощи бяха презентирани. Освен звездното присъствие на Владо Николов, Иван Ласкин и Божидара Бакалова, на екрана оживяха и съдбите на майката на момиче, което се възприема като момче, на млада вдовица с две деца, на македонка с баща сърбин, която се смята за българка, както и на момиче с баща клошар.

В първи епизод се разви и първият сериозен конфликт между Владо Николов и Иван Ласкин.Актьорът успя да вбеси всички и най-вече спортната легенда с мързела си и нежеланието да се включи в каквато и да било работа. А такава има много, защото на старта на шоуто участниците установиха, че ферма всъщност няма, нямат легла, кухня, посуда, и трябва да изградят всичко сами със собствените си ръце. В епизода в понеделник вечер ще стане още по-напечено, ще има много екшън  – масов дуел на участниците.