Само в 7DniBansko.bg

Крум Савов подивя от ярост! Вижте какво направи на жена си

7 Dni Bansko28.02.2017430

Красивата половинка на Крум Савов – Мая, е станала жертва на съпруга си.

След като отношенията между двамата охладняха до нулата и се стигна дори до идеи за развод, спортният коментатор пуснал професионален детектив по следите на ефектната фармацевтка. Крум подивял от ярост заради клюката, че жена му кръшка с богат собственик на верига заведения в София, пише столичен вестник.

Безумно влюбеният в половинката си футболен спец направо не можел да си намери място и разпитвал всичките си познати и приятели засичали ли са Мая с друг мъж. След като отникъде нищо не научил, платил на свой приятел от детективска агенция да пълзи по петите на красавицата и да му докладва всяка нейна стъпка.

Журналистът дори се заканил, че ако хване тариката, ще го удуши с двете си ръце. Блондинката обаче разкрила, че Крум й е пуснал опашка, вбесила се и го обвинила, че се държи неадекватно и грубо.

Всъщност семейните връзки се пропукали, след като Крум Савов бе понижен в длъжност и спря да командва спортния отдел на Би Ти Ви. Привикналата на благи екстри блондинка изведнъж трябвало да се лиши от радостите по поддръжката на красотата си като козметици, стилисти, скъпи дрехи, което я накарало да охладнее любовно.

Близнаците на семейството също трябвало да бъдат лишени от доста неща – ски лагери на Банско и други топ-курорти, маркови дънки и маратонки и скъпи таблети и телефони.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *