Само в 7DniBansko.bg

Никой и никога не е клякал така пред Николета! Дадоха и 500 000 (пестстотин хиляди), за да си разходи циц.те в национален ефир

7 Dni Bansko05.09.201770010
николета

Николета наистина е водила преговори с продуцентите на „ВИП Брадър“, но няма да участва в шоуто. Тя ще се включи на по-късен етап в „Биг Брадър ол старс“, който ще стартира в средата на ноември, срещу рекордния хонорар от 500 000 лева.

Цифрата я превръща в най-скъпоплатената звезда във формата до момента. Дори Парис Хилтън е взела за престя си доста по-малка сума. „Ол старс“ е реалити, в което влизат звезди, които вече са участвали в подобни продукции. Ни Ло преди години бе част от „Къртицата“ по ТВ7. От доста дълго време Нико Тупарев и Радо Тушев се опитват да я привлекат в предаването, но едва сега успяха да си стиснат ръцете и то срещу половин милион лева.

Николета е поискала пълен списък с потенциалните участници, като условието й е одобрението на всеки един да минава и през нея. Тя възнамерявала да си направи армия от другари, за да избегне злобни подмятания от страна на нежелани „интелектуалци“, писа „ШОУ“.

За сега спрягани имена, които също влизат в „Биг Брадър Ол Старс“, са Емануела, Константин, рапъра DEE, Катя Близнакова и др.