Само в 7DniBansko.bg

На Владо Каролев му писна! Разсипа един дето се хвали, че е солташ.к на Бойко и го комамандва за Пирин: Въздухар прост!

7 Dni Bansko04.09.201719820
владимир каролев

Топ-финансистът Владимир Каролев изригна по никое време в понеделник. Той направо разсипа “корояда” Тома Белев, дето се хвали, че е солташ.к на Бойко Борисов и не му е проблем, когато поиска да отиде в Банкя и лично да спре втория лифт в Пирин.

Сега обаче Белев си вкара страхотен автогол, защото негови хора запалиха пожара над Кресна, а докато едни хора го гасяха, той отишъл да пие кафе на слънце в Рим. Което накара Каролев да изригне:

Наглостта на грантаджията Тома Белев край няма. Дава “акъл” от Лацио, Италия за пожара в кресненското дефиле. Сигурно докато с италиански зелени-червенотиквеници планират следващите грантове с пари на данъкоплатците. Например за гледане на еднорого родопско говедо кръстосано с двурого италианско в незнамквисарматски степи до Калиакра. И след като е напълно доказано, че нает говедар от негова “солташак” НПО е запалил пожара изпепелил над 16 хил декара гори в Кресненското дефиле, има наглостта да намеква, че Агенция Пътна Инфраструктура имат нещо общо с този пожар. Псевдо-еколог въздухар прост.