Само в 7DniBansko.bg

Уан мен шоу на Бойко Борисов във Варна: Цецо Цветанов е женкар, аз съм дърт пръч, да имаш три щерки е…

7 Dni Bansko02.09.201715370
бойко борисов 4

Бойко Борсов удари в земята Камен Данов, Виктор Калев и всички останали наши комици, които се опитват да правят представления в стил уан мен шоу.

На 10-ия семинар на младежкия ГЕРБ премиерът направо съсипа от смях близо 300 участващи в семинара.

След като в края на раздумката стана дума за борбата с отрицателния прираст, от парламентарната група се похвалиха, че вече го борят, благодарение на бума на раждаемостта сред тях. “Бум, ама само на женски. Ще ви кажа в тоя дух нещо. Моят дЕдо ми казваше: Три деца не са много, три щерки са много”. Ама е го Цецо Цветанов, нали знаете, че Господ праща щерки на женкарите. Сещам се, когато чакаше третото момиче, ама още не знаеше, че ще е такова. Идва един такъв радостен, приповдигнат, вика ми, че чака момче тоя път. Мина времето за раждане, мина месец, чакай викам да го питам какво се случва. Прекръстих се три пъти и го питам: Родихте ли? А той един такъв унил ми вика: Пак момиче”, разказа Борисов, след което залата се заля в смях.

Преди това той даде за пример младеж, който за 8 месеца не само е изпълнил заръката му да се ожени, но вече чака дете. “Така се става евродепутат – слуша и изпълнява, че и презипълнява”.

След което Борисов подхвана лидера на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев: “Ти защо не си се оженил още. Нямало момиче до теб? Че тук малко ли са в тази зала наши момичета, активистки, красиви. До 6 месеца да си се оженил, никакво хъм, мън. Какво ми отлагаш, накрая ще станеш като мен дърт пръч”, разпореди Борисов.