Само в 7DniBansko.bg

Ужасяваща новина за всички фенове на сериал №1 в България “Под прикритие”! Завинаги си отиде…

7 Dni Bansko02.09.201735480
под прикритие
Последният сезон на сериала „Под прикритие“ скара режисьорите и продуценти ДимитърМитковски и Димитър Гочев, които от години се изявяваха като творчески и бизнес партньори.
Това е ужасяваща новина за феновете на култовата лента, защото слага точка на подхранваните точно от двамата режисьори надежди за още един сезон на “Под прикритие”. Скандалът между тях означава край завинаги на поредицата.

След края на крими поредицата двамата се разделиха, а Гочев се върна при стария си авер НикоТупарев. С него той е направил нова фирма „Нох Прадакшънс“, която е регистрирана в началото на тази година. Управител е Нико Тупарев, който държи и половината дял, а другата половина е на Гочев чрез компанията му „ Ди Индърстри“. Отделно от това Гочев си е направил фирма зафилмопрозиводство – „Гох Продакшънс“.

Нико Тупарев и Гочев вече работят по първи си общ проект – сериал. „Фирмата, която направихме с Гочев работи по два три филма, два сериала. Променихме жанра на „Семейство за пример“ по желание на зрителите. Действието ще се развие във Варна и София, ще се снима за първи път в два града на страната“, казва Нико Тупарев. В същото време той е зает с новия сезон на ВИПБрадър, чиито сезон ще е посветена на любовта, пише „Телеграф“.