Само в 7DniBansko.bg

Иде краят на чалгата! Нещо ужасно се случва! Няма да повярвате къде Пайнера заточи силиконки и цигани

7 Dni Bansko01.09.201749890
пайнер

Тежки времена настъпиха за чалгата и най-елитните фолкпевици. Преслава, Анелия, Емануела, Райна и компания започват да пеят по села и паланки, а шефът им предусеща края на чалгаризирането на страната.

Командироването им по слабо популярни дестинации е част от новите правила на работа на инж. Митко Димитров, с надеждата да се задържи над водата.

Музикалният продуцент е взел крайни мерки заради големия брой отсъстващи изпълнителки. Бейби бумът в чалгата спря работния процес на редици певици, които стоят вкъщи, дундуркат бебета и не носят никакви приходи на компанията.

Джена е най-известното име, което в момента е в майчинство. Пресила е другата, която гледа бебе. Галена също има малко дете и разредява участията. Подобно е положението при Емануела и Емилия. Преди дни стана ясно, че Магда също е бременна, и чашата на търпението на Пайнера преляла.

Той обявил пред подчинените си, че никой няма право да отказва участие, независимо къде ще се проведе. Досега негласно някои изпълнителки бяха привилегировани да пеят само в големите градове – Преслава например може най-често да бъде видяна в София и Пловдив. Това обаче остава в миналото и програмата с бъдещи участия на изпълнителката е повече от любопитна, писа „България Днес“.

Андреа го направи отново! Ето го гаджето на Кубрат чисто голо в спалнята (Снимк +18)

В събота Преси заминава за Момчилград, а довечера Емануела отпътува за Дупница. Райна ще гостува в благоевградското село Кочан, а ден по-късно заминава за Дулово, Силистренско.

Анелия ще пее на стадиона във Вълчи дол, а Нелина ще е гост на традиционен събор в кюстендилското село Ябълково. Татяна ще замине за ловешкото село Орешак, където ще се проведе фестивала на балканската музика и кухня.

Фики ще извива глас в разградското село Самуил.

Изпълнителите от „Пайнер“ се пазили от селата, тъй като там не можели да изкарват големи бакшиши. Митко Димитров обаче бил безкомпромисен.

Тази седмица и ДесиСлава обяви, че спира с участията, поне до следващото лято заради очакването на второто си дете.