Само в 7DniBansko.bg

Две чудовищно красиви жени влизат във “ВИП Брадър”, за да живеят в лична…спалня! Кои са и какво ще правят в леглото?

7 Dni Bansko30.08.201751010
вип брадър

И този сезон на “ВИП Брадър” няма да премине без своите примадони. С привилегии и екстри, каквито другите съквартиранти няма да разполагат, Къщата край Нови хан наесен ще обитават фолк певицата Мария и диетоложката на звездите Енджи Касабие, твърди ПИК.

Че Мария, която развали брака с милионерския наследник Християн Гущеров, е сред участниците в сеирджийското риалити се заговори почти веднега, след като през април звездата даде ексклузивно интервю за светкото предаване на ПИК TV “Жълтите новини”, в което обяви окончателно край на семейство Гущерови. Продуцентите побързаха веднага да оферират Мария, надушвайки предстоящи сензации и разкрия за тайнствения й живот с милионера.

На първоначалните преговори Мария е отказала, не толкова заради хонорара, колкото заради това, че шоуто съвпада с началото на учебната година на дъщеря й Марая и певицата предпочита да е край 9-годишната си наследница. Последвалата е обаче втора, по-добра оферта, която бившата г-жа Гущерова вече не е могла да откаже.

Изпълнителката на “Червения картон” е получира и картбланш да избере дали да спи в общите помещение с осталите звездни съквартиранти или да има собствени покои. Естествено, без да се замисля, Мария е избрала втория вариант.

Същото изискване обаче е имала към продуцентите и Енджи Касабие, която се омъжи миналата есен за “Мистър Ливан” Рабия ел Зейн на две сватби – в Ливан и в Египет. Първите месеци от семейния й живот обаче бяха мъчителни за красавицата, която забременя с близнаци, но ги загуби. Ливанската диетоложка се има за голяма звезда, тъй като е работила с най-големите екшън актори от Холувид като Джейсън Стейтън и Силвестър Сталоун.

Така от 11 септември Мария и Енджи ще имат отделно ВИП-спалня, в която ще живеят отделени от останалите участници. Миналата есен с подобна екстра се ползваха Миглена Ангелова и кака Лили Вучкова.

И Мария, и Енджи са вписват идеално в тазгодишната концепция на Големия брат, който е посветил сезона на любовта. Едната я прасно разведена, другата – прясно омъжена.

Като представител на една друга любов, прерастваща с насилие, пък в риалитито влиза певицата Дебора. В момента тя се вихри в новите серии на “Черешката на тортата”, като през кулинарното предаване наскоро се отби и д-р Касабие. В Къщата Дебора ще разказва ужасяващи истории за това как е била малтретирана физически и психически от последния си любовник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *