Само в 7DniBansko.bg

Не прелъстяват само чалгаджийките! Този човек си разби семейството, след като най-устата БГ-певица му даде…

7 Dni Bansko30.08.201718760
борислав банев

Певицата Рут Колева има връзка с 40-годишния журналист Борислав Банев. Това стана ясно, след като Банев сам написа във Фейсбук, че е„обвързан с Рут Колева“, а 27-годишната изпълнителка потвърди статуса.

Малцина обаче знаят, че журналистът е женен за пиар експерта Анна Великова, пише в. „Галерия“.

Борислав Банев е главен редактор на сп. „Егоист“, бивш водещ на новините в закритата телевизия ММ. С 31-годишната Анна сключват брак преди близо 4 години.

Запознават се през 2008 г. покрай общи професионални ангажименти и няколко години по-късно вдигат шумна сватба, отразена в медиите. Двамата наистина са много влюбени и не крият, че сватбата е била най-щастливият момент в живота им.

Уви, преломната трета година от любовта им се оказва пагубна за брака им. Близки до семейството разкриват, че именно тогава се появява Рут Колева.

С редактора се запознали покрай работно интервю, което певицата дала. То прераснало в страстен и разпален разговор. Младата бунтарка веднага грабнала 40-годишния Банев, тя пък била пленена от острия му ум и хаплив език.

Тъкмо по това време Рут изживява поредната раздяла в интимен план и е изключително разочарована от мъжете. Борислав обаче бързо успял да преобърне мнението й и любовта пламнала, твърдят запознати.

Междувременно отношенията на Банев със съпругата му Анна не вървели. Двамата нямат деца, бракът им бил в застой, а битовизмите убили страстта във връзката им. Така журналистът започнал да търси любов извън семейството, а певицата, знаейки за брака му, таяла надежда за бъдещ развод. Приятелки на Анна са категорични, че именно Рут развалила семейството им,макар че отношенията им отдавна куцали.

Самата изпълнителка наскоро призна, че е влюбена и се чувства безкрайно щастлива. „Написах това парче на път за Доха от Бали, пияна и с разбито сърце от горчилката, която ми донесе последната връзка. В този момент исках да изтрия всеки един спомен за този човек, който толкова ме нарани. 8 месеца по-късно съм щастлива и влюбена“, разкри Колева.

Феновете й пък подозирах, че новината за връзката й с Банев е някаква нелепа шега между двамата.