Само в 7DniBansko.bg

Голяма драма! Паник-таки повалиха Сузанита в София – първо не я пуснаха в клуб, след това я освиркаха и изгониха

7 Dni Bansko30.08.201719490
сузанита

14-годишната дъщеря на Охран Мурад Сузанита вече започна да получава покани за участия по клубове и първите й изяви са факт.

За съжаление, приказката, че няма лоша реклама, за нея се оказва изключение. Заради скандалния начин, по който проби на сцената, Сузи бе освиркана на първото си участие в столичен клуб.

Дъщерята на Орхан Мурад очаквала дебюта й на сцената да бъде незабравимо изживяване и се оказала права, но в лошия смисъл. Кошмарът й започнал още на входа на заведението, където охраната отказала да я пусне, тъй като била малолетна. Наложило се тя да звънне на собственика на клуба и да се обяснява като ученичка, каквато всъщност е, пише „Галерия“.

В гримьорната 14-годишната певица получила паник атака заради сценичната треска от дебютната изява. А щом излязла да пее, вместо да получи аплодисменти, била залята от викове: „Довиждане!“, и освирквания.

Гостите на звездението още повече се вбесили, когато Сузанита изчерпала репертоара си с единствения си хит „Луцифер и Буда“ и започнала да изпълнява парчета на свои колеги.