Само в 7DniBansko.bg

Мис Сърбия подгрява Драгана Миркович в Банско! Няма да повярвате какво е направила Злата на звездата на Атлетико Мадрид за 7000 евро

7 Dni Bansko30.08.20176320
певица

Специално за публиката на Банско Балкан Фест, голямата звезда на сръбската музика – Драгана Миркович, идва в курортния град, за да изпълни част от огромния си репертоар с турбо хитове.

Изпълнителката на „Плачи земльо” ще взриви градския площад на 2 септември, по време на втората фестивална вечер. За да подгрее публиката за великата Драгана, настоящата звезда на Пинк Продъкшънс – Злата Джуркович, ще изпълни своите хитове. Освен коронована Мис Сърбия, Злата е реалити звезда и любима певица на футболиста на “Атлетико Мадрид” Зоран Негуш, който й плати 7000 евро, за да му изпее три песни на рождения ден на капитана на “Манчестър Юнайтед” Неманя Видич. Това е първото участие на красивата сръбкиня в български фестивален формат.

Петъчната вечер ще бъде отредена на гръцки чар и привкус на средиземноморска лежерност с участието на секс символа Стан. Специално за Банско, един от най-модерните млади изпълнители в южната ни съседка, идва с оркестър от десет музиканта.

Преди неговото изпълнение, сцената ще нажежи „#Тhe Bo$$” на българската поп-фолк сцена Галена. Завърналата се от майчинство фурия ще изпълни и новото си парче за феновете си в Банско. Водещ на най-хитовия музикален фестивал в България, посветен на неравноделния ритъм и буйната балканска кръв, ще бъде Борис Солтарийски.

А специално за феновете, организаторите са предвидили допълнителни LED екрани, които да позволят на всички, дошли в Банско, да слушат и гледат своите любими изпълнители.

На 1 и 2 септември Банско отново ще бъде хит. Входът е свободен, а който превари, той ще завари… предни позиции на фестивалния площад и много изненади.