Само в 7DniBansko.bg

Наказателно! Нито глас за “Да, България” в Пиринско!

7 Dni Bansko24.02.2017241

Всяка медия трябва да има своя истинска официална позиция преди избори. За да знаят хората какво очакват от нея. 7DniBansko.bg вече показа за два месеца съществуване зад какво стои. Стоим зад интересите на местните хора. Стоим срещу платените посегателства над българското. Което ни превърна в най-бързо разрастващия се сайт в страната. Днес ще кажем срещу какво сме на задаващите се парламентарни избори.

Няма друга област освен морската, чието бъдеще да е така силно зависимо от туризма както Пиринската. Десетки курорти вярват в своето развитие като туристически зимни, а и не само такива дестинации. Доста от тях вече присъстват солидно на пазара, а зимният туризъм вкарва в БЪЛГАРСКАТА хазна стотици милиони левове!

Затова Пиринско трябва да използва правото си на наказателен вот на задаващите се избори, като удари по големия враг на развитието на този регион – Тома Белев. Зеленият олигарх и присъдружните му грантови “еко-организации” отдавна работят срещу стратегическите планове за управление на Рила и Пирин, което спъва развитието на целия зимен туризъм. “Зелените” измъкват от устите на местните хора хляба, който им се полага! Както измъкват от БЪЛГАРСКАТА хазна стотици милиони левове, за да броят лалугери, да учат птиците да летят, а рибите да плуват.

Е, сега пиринци могат да покажат, че не са съгласни с томабелевското мародерстване. Зеленият олигарх влезе в листите на “Да, България”. Всеки глас за тази партия в Пиринско ще е глас срещу развитието на региона. Всеки глас за “Да, България” е “Не” за развитието на курортите в Рила и Пирин като продукт, който да превърне този край в най-богатия в страната ни.

Тома Белев умишлено избяга от номинация в този край. Защото знаеше какво ще му се случи. Което не пречи все пак то да се случи. Макар и без зеления олигарх в листите.

 

коментар

  • Калпазан

    26.02.2017 at 14:33

    Аз гласувам за кабинков лифт на Добринеще, никакъв 2-ри лифт във банско!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *