Само в 7DniBansko.bg

Бойко направи на пух и прах Нинова и Пеевски за Пиринския район

7 Dni Bansko23.02.2017240

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов направи първия си коментар след представянето на водачите в листите за предсрочните избори.

“Опитваме се да вдъхваме добро настроение в хората, не знам днес колко може да се шегуваме, но трябва да дадем реални решения за България. Едно е да обещаваш, едно е да искаш, а друго е да можеш”, заяви бившят премиер от трибуната.

“Виждате, и ние имаме адмирали, летци, изтребители, генерали, зенитно ракетни дивизиони. Кавалерист не намерихме, останаха в БСП. Оставихме се и ние да вървим в тази посока на модерните решения и само за месец време се видя, че държавата иска друго.

Днес Нинова каза, че не знае кой сменя главсека, областните управители. Въпросът пак е КОЙ. Когато дойде БСП на власт, идва въпросът КОЙ.

Считате ли, че избраното правителство не знае, премиерът не знае, Нинова не знае. И то по един криминален начин беше сменен. Аз винаги съм бил на принципа като се дойде на власт да се сменят всичките. Така че ако дойдат на власт – да ги сменят, а не сега.

Паритята много ми се е сърдила, омбудсман им направихме от БСП, само и само да има мир. А какво получихме – тежък реваншизъм. Проверка ни направиха, няма проблеми, а сега проверки на проверките ще правят. Само за пет дни взеха неправилни решения според мен. Не мога да си представя, че такива промени се правят без партията майка да знае”, каза Борисов.

“С Мамалев имаме подготвен скеч, защото очакваме да има огромна манипулация на изборите. Разиграли сме го този скеч и ще го покажем на следващото събиране”, коментира Борисов.

“Нинова се уплаши да оглави листата в Благоевград. Щеше да ми е интересен дебатът там с Делян Пеевски, но тя избяга. Щеше да бъде музика за моите уши – да видим кой какво през годините, да видим всъщност кой е Кой”, сподели още той.

“Някои обясняват, че БСП е преди ГЕРБ, защото са 10-ти в бюлетината, а ние сме 11. Защо обаче не се казва, че ДПС е пред БСП, след като те са 9-ти. Пак ще дойдем на въпроса “Кой”, заяви лидерът на ГЕРБ.

“Желая успех на всички. Нашият слоган е “Реални решения за България”, заключи Бойко Борисов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *