Само в 7DniBansko.bg

Не е истина кой отмъкна звезда от “София – Ден и нощ” от леглото на сина на Ценко Чоков! На този явно не му пука от нищо

7 Dni Bansko28.08.201728630
1

Бургазлията Фавиол Сефери от няколко дни има ново гадже. От известно време влогърът е забелязван с красивата Бояна Генова. Сексапилната блондинка нашумя покрай хитовия сериал „София ден и нощ“ и нецензурните чатове с Валери Божинов, заради които получи и прозвището „малкото коте“.

Фавиол и Бояна се познавали отдавна, но искрата между тях пламнала съвсем скоро. Според слуховете Сефери разделил красавицата с най-малкия син на скандалния кмет на Галиче Ценко Чоков. Тримата били в една компания, като преди да се забие със Сефери, Бояна ходела със Спас. Преждевременната раздяла сериозно ядосала Чоков-младши и той обявил война на доскорошния си авер, шушукат злите езици.

Това обаче не повлияло на новата двойка, като Фавиол и Бояна планират съвсем скоро да посетят родния град на интернет сензацията. Сефери пуска на пазара нов парфюм и блондинката щяла да помогне за промотирането на аромата.

Въпреки че са заедно съвсем отскоро, светски клюкари вече предричат края на връзката ми. Причината е, че и двамата не изкарват дълго време с един и същи партньор. Сефери имаше краткотрайни забежки със сексапилните плеймейтки Моника Валериева и Джулиана Гани, а самата Генова не страда от липса на мъжко внимание, като постоянно е спрягана с различни бизнесмени и плейбои, пише Флагман.