Само в 7DniBansko.bg

Тази нарязана от бандит ръка на топ-тенисистка шокира Григор и останалите колеги на Петра! (Снимката не е за хора със слаби нерви)

7 Dni Bansko24.08.201745620
квитова

Световните тенисисти са в потрес! Днес за първи път те видяха как е изглеждала  ръката на тяхната приятелка – чешката звезда Петра Квитова.

Местният сайт Idnes публикува снимка на лявата ръка на двукратната шампионка на Уимбълдан, която беше нападната в края на миналата година в дома си, а ръката и нарязана с нож.

Според показанията на Квитова, нападателят първоначално се е опитал да насочи ножа към колената на тенисистката, която се е опитала да се предпази и е поставила ръката си на пътя на острието.

В резултат на атаката Квитова претърпя няколкочасова операция, като в този момент кариерата ѝ беше поставена под въпрос.

Нападението над красавицата тогава предизвика потрес сред тенис-елита, който се повтори след днешните снимки. Най-хубавото от всичко е, че Петра вече е напълно готова за голям тенис, след като през май се завърна в игра, а един от първите поздравили я бе точно Гришо.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *