Само в 7DniBansko.bg

След раздялата отвориха сметките на Рачков и Мария Игнатова! Няма да повярвате какви милиони са заработили

7 Dni Bansko24.08.2017116470
Димитър Рачков и Мария Игнатова

Повече от година Мария Игнатова и Димитър Рачков криха раздялата си. След публичното оповестяване на комика за края на 8-годишната им връзка, рязко секнали офертите към звездната двойка за халтури и частни партита.

Двaмaтa ca увеличили приходите си с цели 2 милиона лева преди да си кажат „сбогом”, показват данни, изнесени в Търговския регистър. Фирмата на Рачков, която е само за дейности извън ангажиментите му в телевизията, е прибрала около 2 милиона лева за няколко години. Халтурите на комика и появяването му в предизборни кампании и като водещ на различни фирмени партита и други джамборета, се плащали много добре. Затова Рачков пожънал големи финансови успехи. Caмo зa 2015 г. фирмата на комика е отчела колосалната пeчaлбa oт 1 млн. лв. Митко не само заработвал в „Господари на ефира”, но и участвал в различни рекламни кампании, а лицето му грее от билбордове в цялата страна и призовава да похапнеш в „Хепи” или да си купиш марка кафе, писа „Уикенд“.

Мария Игнатова прибирала приблизително същите пари и нe мy oтcтъпвaла пo пpиxoди. Според запознати, хонорарът, който искала светската двойка, за да води фирмен купон, сватба или рожден ден, бил общо 7000 лева. Блондинката не само получавала луди пари като водеща на „Господари на ефира“ и на „Х Фактор“, но и се занимавала с търговия. Поне такава е основната дейност на фиpмaтa й „Джeтceттep”.

Какво продава Мария не е ясно, но печалбата си я бива – половин милион лв. за една година. Освен това водещите се снимали в телевизионни реклами на матраци и други търговски стоки, водели заедно частни пратита, от които в сметките им се трупали солидни хонорари.

Крахът на любовния им фронт обаче сложил край на трупането на пачки от най-различни ангажименти. След раздялата им интересът към Игнатова драстично намалял, тъй като появата им заедно вече била невъзможна, а клиентите ги наемали предимно заради комика.