Само в 7DniBansko.bg

Спас Русев изпълни мисията и се маха! Левски спонсорира с 6 млн. ДПС в Пиринско

7 Dni Bansko22.02.2017640

6 милиона са изтекли от ПФК Левски в посока Делян Пеевски тези дни! Най-вероятно става дума за парите от спонсорския договор с мобилна компания. Това е била и единствената задача пред Спас Русев при престоя му в “Подуяне” – да гарантира с присъствието си, че ДПС-олигархът ще получи крупната сума. Както е известно те са в схема и по препродажбата на “Виваком”.

Неслучайно веднага, след като парите са стигнали докъдето трябва, бившият шофьор от УБО обяви, че напуска Левски. Въпросната финансова врътка пък е причината дребните акционери в Левски да бъдат неглижирани, за да не се разбере за нея.

Въпреки това наясно са вече с нещата част от ВИП-феновете на Левски. Точно по тази причина бе провокирано решението на НФК да се спрат всякакви отношения със Спас Русев.

6-те милиона ще отидат за спонсориране на агресивна ДПС-политика в двата региона на Пеевски, където той е водач на листа – Пиринско и Пазарджишко. Нищо чудно да се използва и за купуване на гласове там, където Пеевски е най-силен – в циганските региони.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В 7DNIBANSKO.BG!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *